εταιρεια-courier

Η Attica Post είναι μια νεοσύστατη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), που λειτουργεί υπό την Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της ΕΕΤΤ με αριθμό μητρώου 21-142. Παρά το νεαρό της ηλικίας της όμως, εμείς τα στελέχη της, διαθέτουμε 15ετή εμπειρία και διαρκή παρουσία στον χώρο των ταχυμεταφορών. Η μακρά αυτή πορεία μας και η επιτυχημένη έως τώρα ενασχόληση με τις μεταφορές, μας γαλούχησαν με αξίες και μας ενέπνευσαν οράματα που αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να τα υλοποιήσουμε.

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Το κλειδί για την κοινή επιτυχία

Και πρώτα απ’ όλα, ο όρος “πελάτης”. Για εμάς δεν υφίσταται. Η επί μακρόν επαφή μας με τον επιχειρηματικό κόσμο μας δίδαξε πως στον χώρο αυτόν η λέξη “πελάτης” είναι πλέον ένας παρωχημένος όρος. Ένας όρος που δεν ταιριάζει στην σύγχρονη αντίληψη. Για εμάς οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας είναι Συνεργάτες. Είναι Σύμμαχοι. Δεν είναι … πελάτες. Τις βοηθούμε να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν και το αποτέλεσμά τους θα γυρίσει πάλι σε εμάς. Θα αναπτυχθούμε επίσης. Κάθε πλευρά  προσφέρει το δικό της έργο, σε μία κοινή προσπάθεια. Σε μια συν-εργασία. Είμαστε Συνεργάτες λοιπόν, με κοινούς στόχους και κοινά άρρηκτα συμφέροντα, που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Και αυτή η βασική αρχή διέπει όλες μας τις επαγγελματικές σχέσεις.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Όρος αδιαπραγμάτευτος και χωρίς διακρίσεις

Στην Ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα ανέκαθεν διαφαινόταν μια άνιση αντιμετώπιση των “μικρών” συνεργατών, σε αντίθεση με εκείνη που απολαμβάνουν οι “μεγαλύτεροι”. Και σχεδόν πάντα από την πρακτική αυτή αναδεικνύεται ο “μεγάλος” σε πρωταγωνιστή, ενώ ο “μικρότερος” υποχρεώνεται να “εξαφανιστεί” μέσα στο πλήθος των υπόλοιπων “μικρότερων” και τελικά με τον ίδιο υποτιμητικό τρόπο να αντιμετωπίζονται όχι μόνο οι ανάγκες του, αλλά ακόμα και η ποιότητα των υπηρεσιών που του προσφέρονται. Ενώ ταυτόχρονα η “φωνή” του είναι αδύναμη και η δυνατότητα αντίδρασης σχεδόν ανύπαρκτη.

Όχι όμως στην Attica Post. Για εμάς ο συνεργάτης πρέπει να απολαμβάνει την ίδια ακριβώς ποιότητα υπηρεσιών, ανεξαρτήτως μεγέθους και οικονομικής ευρωστίας. Και αυτό ακριβώς κάνουμε. Βεβαίως και οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται μεγάλο αριθμό αποστολών θα απορροφήσουν περισσότερους πόρους μας, αλλά αυτό είναι απλά ζήτημα ποσοτικό. Η ποιότητα των υπηρεσιών που θα απολαμβάνουν θα είναι η ίδια με εκείνη που θα εισπράξει και ο μικρότερός μας συνεργάτης. Διότι κι εκείνος συμμετέχει ανάλογα στην κοινή προσπάθεια όλων μας.

ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ευελιξία, προθυμία, αποτελεσματικότητα

Στον χώρο των μεταφορών διαπιστώνεται μια “δυσκαμψία”, τουλάχιστον σε πολλούς εκπροσώπους του κλάδου, και μια απροθυμία να συγκεράσουν τον δικό του τρόπο λειτουργίας με εκείνον των επιχειρήσεων που εξυπηρετούν. Το αποτέλεσμα είναι, αντί η εσωτερική οργάνωση και οι διαδικασίες να διευκολύνουν εκείνους για τους οποίους αρχικά σχεδιάστηκαν, δηλαδή τις  επιχειρήσεις που έχουν άμεση ανάγκη το μεταφορικό έργο, να καλούνται τελικά οι τελευταίοι να συμμορφωθούν σε λειτουργικά “εκτρώματα” που κρύβονται πίσω από “εταιρικές πολιτικές”, “κανονισμούς” και άλλα προσχήματα, στον βωμό της εσωτερικής παραγωγικότητας.

Εμείς στην Attica Post διαθέτουμε ένα ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες των συνεργατών μας, καθώς και ένα οργανόγραμμα που είναι προσβάσιμο, αποτελεσματικό και προσανατολισμένο στην εξεύρεση λύσεων και όχι στην δημιουργία ακόμα περισσότερων προβλημάτων.

Καλή η θεωρία αλλά …

… τι να την κάνεις αν μένει μόνο στα λόγια; Σωστό! Όλα τα παραπάνω θεμελιώνουν το οικοδόμημα της Attica Post. Είναι η νοοτροπία που καθοδηγεί καθημερινά κάθε μας ενέργεια, επιλογή, απόφαση και που διέπει την σχέση και την αλληλεπίδρασή μας με όλες τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται. Τους Συνεργάτες μας. Κι έτσι καταφέραμε να ξεχωρίσουμε ως τώρα: με αυτή την σύγχρονη αντίληψη για το επιχειρείν που εφαρμόζουμε και κάνουμε πράξη σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε και σε κάθε project που υλοποιούμε. Για την κοινή προσπάθεια και το αμοιβαίο όφελος.

Όραμα, γνώσεις, εμπειρία, βούληση και υποδομές. Υπάρχουν καλυτεροι λόγοι να μας εμπιστευτείτε;

E-shops, εμπορικά καταστήματα και για κάθε εμπορική δραστηριότητα, tailor-made λύσεις στα μέτρα σας.

Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Ασφαλιστικά γραφεία, Τεχνικά γραφεία, και άλλοι επαγγελματίες

Εντοπισμός δέματος

Αναζητήστε την αποστολή σας με τον Αριθμό Αποστολής (voucher) για να εντοπίσετε το δέμα σας και να ενημερωθείτε για όλα τα στάδια της διακίνησής του

Αξιολογήστε μας

Είναι ο μόνος τρόπος για να εντοπίσουμε τα αδύνατα σημεία μας και να βελτιωθούμε.
Πείτε μας ποιό πρόβλημα συναντήσατε ή τι σας ενθουσίασε

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα Αίτησης Οικονομικής  Προσφοράς και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Αναζήτηση εργασίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα Υποψήφιου Εργαζομένου και ένα σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας