ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Είναι στην Αττική; Είναι δουλειά μας!

Είναι στην Αττική;

Είναι δουλειά μας!

Διαθέτοντας ένα δικό μας αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο, παραλαμβάνουμε, μεταφέρουμε και παραδίδουμε τον φάκελο ή το δέμα σου σε όλον τον Νομό Αττικής. Η διεκπεραίωση των αποστολών σου μπορεί να γίνει μέσα σε 1 ώρα ή σε 24 ώρες, νωρίς το πρωί ή αργότερα το απόγευμα, Σάββατο ή Κυριακή,  ακόμα και στις επίσημες αργίες, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας. Όπως και νά ‘χει, η αποστολή σου θα φτάσει εκεί που θέλεις, όταν το θέλεις!

τιμή-δεματοσ-courier-αθηνα

ή κάλεσε στο 210 3000 510

Βασικές Υπηρεσίες νομού Αττικής

Παράδοση
Επόμενης Ημέρας

Διακίνηση εγγράφων ή δεμάτων εντός του νομού Αττικής με παραλαβή από τον χώρο του Αποστολέα και παράδοση στον χώρο του Παραλήπτη την επόμενη εργάσιμη.

Παράδοση
με Ραντεβού

Παραδίδουμε την αποστολή σας την ώρα που θέλετε, με χρονική δέσμευση 3 ωρών. Επιλέξτε Πρωινή Παράδοση (έως τις 11:00) ή οποιοδήποτε 3ωρο επιθυμεί ο παραλήπτης σας.

Είσπραξη
Αντικαταβολών

Εισπράττουμε με ασφάλεια τις Αντικαταβολές σας. Την επόμενη ημέρα θα βρείτε τα μετρητά στον τραπεζικό σας λογαριασμό και τις επιταγές στο γραφείο σας.

Αυθημερόν και Επείγουσες Μεταφορές

(εξυπηρετούνται μόνον οι περιοχές της Ζώνης Αυθημερόν)

Αυθημερόν
Παραλαβή

Παραλαμβάνουμε εντός της ημέρας έγγραφα & δέματα έως 2 κιλά, από το σημείο που θα μας υποδείξετε. Η εντολή δίδεται έως τις 11:00 και η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα. 

Αυθημερόν
Παράδοση

Παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εντός της ημέρας έγγραφα και δέματα έως 2 κιλά. Η εντολή δίδεται έως τις 11:00 και η συνολική  διακίνηση ολοκληρώνεται εντός της ημέρας.

2h Urgent
Pickup

Παραλαμβάνουμε εντός 2 ωρών έγγραφα & δέματα έως 2 κιλά, από το σημείο που θα μας υποδείξετε. Η εντολή δίδεται έως τις 15:00 και η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα. 

3h Urgent
Delivery

Παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εντός 3 ωρών έγγραφα και δέματα έως 2 κιλά. Η εντολή δίδεται έως τις 15:00 και η συνολική  διακίνηση ολοκληρώνεται εντός των 3 ωρών.

Άλλες Υπηρεσίες νομού Αττικής

Παράδοση Σάββατο

Παράδοση Κυριακή

Παράδοση σε Αργίες

Ασφάλιση αποστολών

Οι αποστολές σας είναι ασφαλισμένες μέχρι του ποσού των 50€ για τα έγγραφα και 100€ για τα δέματα. Επιπλέον ασφάλιση σε δηλωμένη αξία έως 3.000€ είναι δυνατή, κατόπιν επικοινωνίας.

SMS παράδοσης

Ο Παραλήπτης ενημερώνεται με SMS για την επικείμενη παράδοση και πληροφορείται τα στοιχεία αποστολής (αποστολέα, αριθμό παραγγελίας, κλπ). Έτσι εξασφαλίζεται η επιτυχής επίδοση.

Επανεπίδοση

Ακόμα και αν ήταν ανεπιτυχής η απόπειρα επίδοσης, θα ακολουθήσουν 2 ακόμα, μετά από επικοινωνία με Αποστολέα και Παραλήπτη. Έτσι εκμηδενίζεται η πιθανότητα ανεπίδοτου δέματος.

Όραμα, γνώσεις, εμπειρία, βούληση και υποδομές. Υπάρχουν καλυτεροι λόγοι να μας εμπιστευτείτε;

E-shops, εμπορικά καταστήματα και για κάθε εμπορική δραστηριότητα, tailor-made λύσεις στα μέτρα σας.

Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Ασφαλιστικά γραφεία, Τεχνικά γραφεία, και άλλοι επαγγελματίες

Εντοπισμός δέματος

Αναζητήστε την αποστολή σας με τον Αριθμό Αποστολής (voucher) για να εντοπίσετε το δέμα σας και να ενημερωθείτε για όλα τα στάδια της διακίνησής του

Αξιολογήστε μας

Είναι ο μόνος τρόπος για να εντοπίσουμε τα αδύνατα σημεία μας και να βελτιωθούμε.
Πείτε μας ποιό πρόβλημα συναντήσατε ή τι σας ενθουσίασε

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα Αίτησης Οικονομικής  Προσφοράς και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Αναζήτηση εργασίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα Υποψήφιου Εργαζομένου και ένα σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας