Γιατί να επιλέξετε την Attica Post;

Προσφέρουμε σωστά σχεδιασμένες υπηρεσίες που πραγματικά δίνουν λύσεις!

Ταχύτατη Παράδοση

Άνω του 80% των αποστολών (Αττικής και των μεγάλων πόλεων της ηπειρωτικής Ελλάδας) παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Extra Υπηρεσίες Παράδοσης

Σάββατα, Κυριακές και Αργίες, σε συγκεκριμένη ώρα κατόπιν ραντεβού, Αυθημερόν, Express Courier (εντός 2 ωρών).

Άμεση Απόδοση Αντικαταβολών

Είσπραξη μετρητών και επιταγών και άμεση απόδοσή τους εντός 1 ημέρας. Χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς συμψηφισμούς

Ανεπίδοτα και Επιστρεφόμενα

Μειώνουμε στο ελάχιστο τα ανεπίδοτα (χρήση sms πριν την παράδοση, επαναληπτικές προσπάθειες παράδοσης, και αν δεν παραδοθούν τα επιστρέφουμε χωρίς χρέωση.

Ασφάλιση και Αποζημίωση

Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες για 70€ οι φάκελοι και 220€ τα δέματα, ενώ αποστολές με δηλωμένη αξία εμπορεύματος μπορούν να ασφαλιστούν, κατόπιν συνεννόησης.

Tailor Made Υπηρεσίες

Για εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά και επαγγελματίες, προσαρμόζουμε το μεταφορικό έργο στα μέτρα σας και δημιουργούμε αυτό ακριβώς που θέλετε, γρήγορα και οικονομικά.

Διαθέτουμε μέσα και υποδομές που προσθέτουν αξία!

Ανταγωνιστικές Τιμές

Είναι αυτονόητο πως όσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος των διακινήσεων τόσο μειώνεται η τιμή. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αφήνουμε τις μικρές διακινήσεις να ασφυκτιούν. Αντιθέτως, τις στηρίζουμε εμπράκτως. Ακόμα και τις πολύ μικρές, με τα προγράμματα Attica-20 και Attica-50.

Attica SMS Info

Με την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία, ο παραλήπτης της Αττικής θα λάβει μήνυμα SMS από την προηγούμενη ημέρα, με τα πλήρη στοιχεία της αποστολής (αποστολέα, Νο. Παραγγελίας, ποσό αντικαταβολής, link για παρακολούθηση, κλπ), καθώς και το χρονικό πλαίσιο που θα πραγματοποιηθεί η παράδοση.

Attica Cloud Voucher

Για τους Συνεργάτες μας με μεγαλύτερο όγκο διακινήσεων, έχουμε στην διάθεσή τους την κατάλληλη web based εφαρμογή για την εύκολη εκτύπωση των voucher. Έτσι μπορούν να προετοιμάσουν έγκαιρα τις επικείμενες αποστολές, και να μην ξοδέψουν πολύτιμο χρόνο κατά την παράδοσή τους προς αποστολή.

Track & Trace

Με την απλοποιημένη εφαρμογή Αναζήτησης Αποστολών, Αποστολέας και Παραλήπτης δεν θα ξαναχρειαστεί να ξοδέψουν χρόνο σε τηλεφωνήματα αναζητώντας το δέμα τους, ή αγωνιώντας για αυτό. Με ένα κλικ μπορούν πλέον να γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκεται η αποστολή τους και πώς διακινείται.

Άλλωστε, τα λένε και οι Συνεργάτες μας ...

... αλλά και οι πελάτες τους

Βαρέθηκα να μιλάω με "ανώνυμους" τηλεφωνητές που διαρκώς επαναλαμβάνουν "την πολιτική της εταιρείας" και τελικά η δουλειά σου δεν γίνεται. Στην attica post ξέρεις με ποιόν μιλάς και με ένα τηλεφώνημα έχεις αποτέλεσμα. Μόνο μπράβο.
Pavlos_g1986
Είχα αλλάξει το eshop που προμηθεύομαι τα αναλώσιμα του γραφείου, λόγω του κουριερ που χρησιμοποιούσαν. Όταν με ειδοποίησαν για το νέο κούριερ που συνεργάζονται, την Attica Post τους ξαναδοκίμασα και πλέον δεν τους αλλάζω! Μπράβο και στους δύο.
efi.lavda
Πρώτη φορά έλαβα κάτι με την άττικα. Μου τηλεφώνησε μια κοπέλα, ευγενέστατη, και μου είπε πως ο κουριερ δεν βρίσκει το όνομά μου στο κουδούνι (όντως δεν υπάρχει) και τελικά παρέλαβα χωρίς πρόβλημα. 5 και μόνο για αυτό.
panos.alimniotis
Αν και είχα λάβει sms για την ώρα παράδοσης έλειπα και δεν πήρα το δέμα μου. Με πήραν την επόμενη και μου παρέδωσαν με νέο ραντεβού. Και ο courier τόσο ευγενικός που του ζήτησα συγνώμη που δεν ήμουν χθες να παραλάβω. Τέλειοι.
nikoletaki1978
Αυτά τα παιδιά της αττικα ποστ χαίρεται η ψυχή μου κάθε φορά που έρχονται στο γραφείο. Πάντα με χαμόγελο!
sofi_alant_13
Παίρνω τα καλύτερα σχόλια στο e-shop μου για τις παραδόσεις. Και σκέφτηκα να το πω και δημόσια. Είσαστε πραγματικοί συνεργάτες! Νίκο, Γεωργία ευχαριστώ.
Γιάννος Ευαγγελίου

E-shops, εμπορικά καταστήματα και για κάθε εμπορική δραστηριότητα, tailor-made λύσεις στα μέτρα σας.

Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Ασφαλιστικά γραφεία, Τεχνικά γραφεία, και άλλοι επαγγελματίες

Εντοπισμός δέματος

Αναζητήστε την αποστολή σας με τον Αριθμό Αποστολής (voucher) για να εντοπίσετε το δέμα σας και να ενημερωθείτε για όλα τα στάδια της διακίνησής του

Αξιολογήστε μας

Είναι ο μόνος τρόπος για να εντοπίσουμε τα αδύνατα σημεία μας και να βελτιωθούμε.
Πείτε μας ποιό πρόβλημα συναντήσατε ή τι σας ενθουσίασε

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα Αίτησης Οικονομικής  Προσφοράς και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Αναζήτηση εργασίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα Υποψήφιου Εργαζομένου και ένα σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας